Makhmud "Mach" Muradov nová posila OKTAGON MMA

NETKY.SK • 3 Máj 2019, 18:16 • 2 min
Makhmud "Mach" Muradov nová posila OKTAGON MMA

BRATISLAVA- Organizácia OKTAGON MMA po úspešnom prestupe Karlosa Vémolu prilákala aj novú posilu. Čierno žlté farby bude nosiť aj populárny a talentovaný zápasník Makhmud Muradov.

slovakia

left justify in out

Muradov musel ukončiť svoju spoluprácu s XFN kvôli nedodržaniu podmienok o svojom odchode sa vyjadril aj na sociálnych sieťach. 

 

„XFN nesplnilo podmienky, na ktorých sme sa dohodli. Celá situácia ma mrzí, ale je to moja práca, ktorá ma živí, a určité pravidlá sa musia dodržiavať,“ 

 

Tou podmienkou bolo vyplatenie peňazí za zápas vopred, keďže finančné problémy XFN sú známe už dlhší čas. Hovorilo sa o sume milión českých korún (cca 40 000 eur).

 

img

 

Veľkú budúcnosť Muradovi predpovedal aj FloydMayweather, ktorý ho angažoval ako  prvého MMA bojovníka vo svojom TMT tíme. V súčasnosti môže byť právom pyšní na skóre 19-6 a na svojom konte má 9 víťazstiev po sebe vďaka ktorému sa radi medzi svetové špičky.

 

„Je to tam! Podpísali sme zmluvu na štyri zápasy a ten prvý sa bude konať 8. 6. v Bratislave. Moc sa na vás teším, ďakujem za podporu a OKTAGONU ďakujem za možnosť u nich zápasiť," odkazuje fanúšikom  po podpisu zmluvy Muradov.

 

"Sme veľmi radi, že je novým členom OktagonFamily  práve Mach. To, na čom sme sa dohodli a kam bude smerovať, nadchne nielen nás, ale aj všetkých fanúšikov MMA  športu ako takého. Je to opäť projekt, ktorý je extrémne zaujímavý pro obe strany a všetci  sa  môžeme tešiť, kam nás to zavedie," komentuje promótor organizácie Ondrej Novotný.

 

 

Na dohode s Oktagonom a Machom sa podielal aj Jakub Votava zo SportInvest. Muradov nakoniec  s organizáciou OKTAGON MMA podpísal zmluvu na štyri zápasy. Na prvý zápas sa môžu fanúšikovia  tešiť 8. 6. na turnaji OKTAGON 12 v Bratislave, kde sa predstaví v hlavnom zápase PRELIMS karty. Ta bude prístupná  na www.oktagon.tv alebo priamo na mieste v najväčšej  slovenskej aréne. Muradov je jednoznačne ďalším veľkým ťahákom tejto  športovej udalosti. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Petra new
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies