Makélélé radšej jednotkou v Bastii ako dvojkou v PSG

NETKY.SK • 22 Máj 2014, 13:04 • 2 min
Makélélé radšej jednotkou v Bastii ako dvojkou v PSG

PARÍŽ - Tréner futbalistov francúzskeho majstra PSG Laurent Blanc si podľa všetkého bude musieť hľadať k sebe na lavičku nového pomocníka.

slovakia

left justify in out

Miestne médiá totiž vo štvrtok informovali, že jeho doterajší asistent Claude Makélélé sa rozhodol skúsiť šťastie v Bastii.

"Radšej bude tam jednotkou, ako v Paríži dvojkou," hlási francúzska verzia Eurosportu. Saint-Germain ponúkol 41-ročnému Makélélému novú zmluvu, ale on je rozhodnutý odísť. V klube na Korzike je voľná stolička, nedávno si zbalil kufre Frédéric Hantz. 

 

Makélélé získaval trénerské ostrohy v PSG od roku 2011, keď v jeho farbách ukončil hráčsku kariéru. Počas nej sa nevysoký rodák z konžskej Kinshasy vypracoval na defenzívneho stredopoliara svetových parametrov. Pôsobil aj v FC Chelsea či Reale Madrid, Francúzsko reprezentoval 71-krát. Je vicemajster sveta z Nemecka 2006.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona