Make-up trendy na rok 2014

NETKY.SK • 24 Apríl 2014, 16:52 • 2 min
Make-up trendy na rok 2014

BRATISLAVA - V roku 2013 bolo všetko o odvážnych perách: červené pery, hlboké rubínové pery, ombre "plné" pery, a dokonca aj čierne pery. Áno, čierne pery! Aj keď je to neuveriteľné, mnoho žien to neváhalo použiť!. Ale tak tomu bolo v minulom roku.

slovakia

left justify in out

Získajte náskok o tom, čo sa práve deje, horúce trendy 2014. Doprajte si niektoré z odporúčaných kozmetických dobrôt k dosiahnutiu vzhľadu po akom túžite!

 

Jasný oranžový rúž:

Krásne živé pery oranžového odtieňu medzi broskyňou a pomarančom od D & G Classic Cream rúž, Delicious 270 nádhernej krémovo oranžovej farbe je trendom jarnej kolekcie roku 2014. Je vhodný pre tých, ktorí nie sú zvyknutí mať na sebe také svetlé farby. Buďte odvážne a skúste to! Človek nikdy nevie, aké úžasné a módne môžete byť, keď vyjdete von zo svojej zóny pohodlia!

 

 

img  

 

img

 

Biele očné tiene:

Intenzívny biely tieň stvorený na každodenné použitie. Skúste očné tiene od Mac, Eye Khol. Fascinujúce je pridanie bieleho očného tieňa na hornú časť, aby farba naozaj vynikla.

 

 

img
 

 

img

Jasné farebné očné linky:

Môžete ich zladiť so žiadanými očnými tieňmi pre dramatický efekt. Očné linky Urban Decay budú pre Vás ako stvorené. Zamilujete si ich farebnosť.

 

img

 

img

 

Úplne prírodný vzhľad:

Pre dni, kedy nemáte záujem o zložitý make-up, je tu pre Vás jasný make-up, s prírodným vzhľadom, ktorý predstavuje elegantný spôsob, ako vyzerať a cítiť sa počas celého dňa extravagantne. Stačí použiť sprej s minerálmi, ktorý spôsobí vlhkosť pleti. S použitím spreju na tvár Clinique Moisture Surge Face Spray Thirsty Skin Relief sa deň pre Vás môže začať s pocitom sviežosti a čistého vzhľadu.

 

 

imgimg

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies