Makaay na lavičku Feyenoordu k Van Bronckhorstovi

NETKY.SK • 13 Apríl 2015, 15:01 • 2 min
Makaay na lavičku Feyenoordu k Van Bronckhorstovi

ROTTERDAM - Vskutku hviezdne obsadenie bude mať od novej sezóny lavička holandského futbalového tímu Feyenoord Rotterdam. K avizovanému novému hlavnému trénerovi Giovannimu van Bronckhorstovi pribudne iný internacionál a bývalý hráč klubu Roy Makaay. Štyridsaťročný niekdajší holandský kanonier bude mať pod palcom najmä útočníkov.

slovakia

left justify in out

"S jeho skúsenosťami a dosiahnutými úspechmi v kariére bude skvelou pridanou hodnotou. Royova prítomnosť v realizačnom tíme otvorí nové možnosti v snahe zamerať sa v tréningoch viac na detaily," uviedol na klubovom webe technický riaditeľ Feyenoordu Martin van Geel.

 

Štyridsaťtrinásobný reprezentant "Oranjes" Makaay patril po prelome tisícročí medzi najobávanejších kanonierov na európskej futbalovej scéne. Definitívne sa k ním zaradil v drese španielskeho Deportiva La Coruňa, ktoré 22 gólmi v ročníku 1999/2000 priviedol k titulu v Primere División. Zlatú kopačku pre najlepšieho strelca kontinentu dostal za 29 ligových zásahov v sezóne 2002/2003. Darilo sa mu aj v mníchovskom Bayerne, za ktorý v 178 dueloch vo všetkých súťažiach skóroval 102-krát. Záver jeho aktívnej kariéry vo Feyenoorde priniesol päťdesiatku gólov v 101 zápasoch za tri roky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies