Mak skóroval pri návrate, PAOK prehral v Xanthi: Nehrali sme dobre

NETKY.SK • 7 December 2014, 21:41 • 2 min
Mak skóroval pri návrate, PAOK prehral v Xanthi: Nehrali sme dobre

SOLÚN - Slovenský futbalový reprezentant Róbert Mak ozdobil svoj návrat do zostavy PAOK Solún gólom, ani ten však nezabránil prehre lídra gréckej ligy v nedeľňajšom zápase 12. kola na ihrisku Xanthi 2:4.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťtriročný krídelník, ktorý pauzoval takmer tri týždne pre svalové zranenie, nastúpil v 57. minúte za stavu 2:1 pre domácich a v 82. minúte strelil druhý gól hostí. Ním znížil na priebežných 2:3, no záverečné slovo mal v 88. minúte domáci Kapetanos.

 

Mak sa strelecky presadil osem minút pred koncom duelu, keď sa pred neho odrazila lopta v šestnástke a strelou k ľavej žrdi ju umiestnil do siete. "Mrzí ma, že sme nakoniec prehrali 2:4. Nehrali sme dobre, stratili sme veľa ľahkých lôpt. Nenadviazali sme na výkon z ihriska Olympiakosu. Teší ma akurát to, že som skóroval," povedal Mak pre svoju oficiálnu webstránku a na margo svojho zdravotného stavu dodal: "Cítim sa stále lepšie, dúfam onedlho už budem môcť odohrať aj celý zápas."

 

Pre Maka to bol šiesty gól v najvyššej gréckej súťaži, tento počet dosiahol v deviatich dueloch. PAOK zaznamenal iba druhú prehru v ligovej sezóne, pred druhým Olympiakosom Pireus má na čele tabuľky náskok štyroch bodov.
      
Výsledky:
Xanthi - PAOK Solún 4:2 /R. Mak (PAOK) hral od 57. min, v 82. min dal druhý gól hostí/
Niki Volos - Kalloni 2:0
OFI Kréta - Levadiakos 0:2
Panaitolikos - Panionios 2:1
Asteras - Panathinaikos Atény 1:1
/T. Košický (Asteras) odchytal celé stretnutie/



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies