Maka proti Herthe pribrzdil nepríjemný koňar

NETKY.SK • 19 August 2013, 12:37 • 2 min
Maka proti Herthe pribrzdil nepríjemný koňar

NORIMBERG - Slovenský futbalový reprezentant Róbert Mak pre drobné zranenie nedohral nedeľňajší domáci ligový duel 1. FC Norimberg s Herthou Berlín (2:2). Ofenzívny krídelník hral do 65. min, keď ho vystriedal Mike Frantz.

slovakia

left justify in out

"Koncom prvého polčasu som dostal silného 'koňara'. Ešte som to skúsil v druhej časti, ale pribrzdilo ma to a potom to už veľmi bolelo, takže som šiel dolu z ihriska. Dostal som bandáž i injekcie. Nemalo by to byť nič vážne, do budúceho zápasu by som mal byť zdravotne v poriadku," povedal 22-ročný Bratislavčan pre svoju oficiálnu internetovú stránku. Mak sa na ihrisku stretol aj s reprezentačným spoluhráčom Petrom Pekaríkom, ktorý v drese nováčika najvyššej nemeckej súťaže Herthy odohral celé stretnutie. "Bolo to úplne normálne, na ihrisku to človek ani nevníma," priznal Mak.

Norimberg má po dvoch kolách I. bundesligy na konte dva body za nerozhodné výsledky s Hoffenheimom a následne s Herthou. Najmä domáca remíza s Berlínčanmi môže hráčov 1. FCN mrzieť. "Prvý polčas sme hrali oveľa lepšie, strelili sme vedúci gól. Do druhej časti hry sme však prišli 'prispatí', dostali sme lacný gól a potom ďalší z penalty, ktorá nemala byť odpískaná. V závere sa nám podarilo ratovať aspoň bod," uzavrel Róbert Mak. Jeho zamestnávateľa čaká najbližšie meranie síl v sobotu 24. augusta, Norimberg zavíta na pôdu úradujúceho šampióna Bayernu Mníchov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies