Mak zrejme nepomôže Norimbergu v dôležitom súboji s Hannoverom

NETKY.SK • 2 Máj 2014, 15:15 • 2 min
Mak zrejme nepomôže Norimbergu v dôležitom súboji s Hannoverom

NORIMBERG - Slovenský futbalista Robert Mak pravdepodobne vynechá dôležitý sobotňajší ligový zápas Norimbergu proti Hannoveru. Dvadsaťtriročného ofenzívneho stredopoliara totiž trápia zdravotné ťažkosti.

slovakia

left justify in out

"Mám podobné problémy so slabinami ako pred mesiacom, keď som ich mal natiahnuté. Na štvrtkovom tréningu som opäť zacítil bolesť a netrénoval som. Dostal som injekcie a cítim to  tak, že na zápas vôbec nebudem k dispozícii," uviedol Mak pre svoju oficiálnu webovú stránku. "Žiaľ, už pri menšom pohybe som pociťoval bolesť a pri väčších to bolo ešte horšie. Je mi to ľúto, ale verím, že mužstvo zvládne zápas aj bezo mňa."

 

Norimberg sa aktuálne nachádza s 26 bodmi na zostupovom 17. mieste. Na Hamburg, ktorému 16. miesto zatiaľ zaručuje baráž o udržanie, stráca jediný bod. Do konca sezóny ostáva Norimbergu odohrať dva zápasy.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies