Mak: V Mníchove sa proti Bayernu pokúsime o nemožné

NETKY.SK • 23 August 2013, 11:42 • 2 min
Mak: V Mníchove sa proti Bayernu pokúsime o nemožné

NORIMBERG - Nemecký bundesligový tím 1. FC Norimberg, v ktorom pôsobí slovenský futbalový reprezentant Róbert Mak, zavíta v sobotu v rámci 3. kola najvyššej miestnej súťaže na ihrisko úradujúceho národného i kontinentálneho klubového šampióna FC Bayern Mníchov.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdvaročný stredopoliar Mak, ktorý nedohral nedeľňajší duel proti Herthe Berlín pre "koňara", dúfa, že na zápas v Mníchove bude pripravený. "Ešte to trocha pociťujem, ale už je to oveľa lepšie. Vo štvrtok som prvý raz v tomto týždni trénoval naplno. Verím, že trénerovi budem na zápas proti Bayernu k dispozícii," povedal Mak pre svoju oficiálnu internetovú stránku. 

"Vieme, akého máme súpera, k tomu niet čo dodať. Je to výnimočný zápas, derby. Navyše, v Allianz Arene, kde bude 70 000 divákov. Hrať pred takou kulisou je fantastický pocit," uviedol rodák z Bratislavy, ktorý pred zápasom neskladá zbrane: "Budeme sa snažiť predvádzať našu hru a čo najdlhšie vydržať bez inkasovaného gólu. Proti Bayernu sa vždy hrá ťažko a dvojnásobne to platí na jeho pôde. Pokúsime sa však o nemožné." 

Norimberg má po dvoch kolách I. bundesligy na konte dva body za nerozhodné výsledky s Hoffenheimom a Herthou. Hráči FC Bayern Mníchov zvíťazili nad futbalistami Borussie Mönchengladbach i Eintrachtu Frankfurt. Sobotňajšie stretnutie v Allianz Arene má naplánovaný začiatok na 15.30 h. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona