Mak udržal gólom nádeje PAOK v EL: Popracujeme a verím, že postúpime

NETKY.SK • 17 Júl 2015, 08:58 • 2 min
Mak udržal gólom nádeje PAOK v EL: Popracujeme a verím, že postúpime

ZÁHREB - Slovenský futbalový reprezentant Róbert Mak udržal postupové nádeje PAOK Solún v 2. predkole Európskej ligy UEFA 2015/2016. Vo štvrtkovom úvodnom stretnutí na pôde Lokomotivy Záhreb skóroval v nadstavenom čase a skorigoval prehru gréckeho klubu.

slovakia

left justify in out

Mak odohral celý zápas. "Prvých tridsať minút patrilo nám, nevyužili sme veľké šance. Potom sme odišli fyzicky, domáci nám dali dva góly," uviedol stredopoliar pre svoj oficiálny web. "Po zmene strán sme sa snažili o skórovanie. Mali sme však veľmi ťažkú úlohu, Záhreb skvelo bránil, navyše hrozil protiútokmi," dodal.

 

Bol to práve Mak, kto zaznamenal pre PAOK veľmi dôležitý gól. Dostal sa pred gólmana hostí, položil si ho na zem a skóroval do prázdnej bránky. "Som rád, že som premenil aspoň túto tretiu šancu. V prvom dejstve som totiž zahodil dve veľké príležitosti. Pred odvetným duelom musíme popracovať na fyzičke a musíme si zvyknúť na systém, ktorý od nás tréner chce. Verím, že budeme hrať lepšie, vyhráme a postúpime ďalej," uzavrel 24-ročný futbalista.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies