Mak trávi chvíle voľna pri play statione: Nenudíme sa tu

NETKY.SK • 8 Jún 2016, 12:02 • 2 min
Mak trávi chvíle voľna pri play statione: Nenudíme sa tu

VICHY - Slovenskí futbalisti sa vo Vichy rozhodne nenudia a čakanie na prvý zápas na EURO 2016 vypĺňajú rôznymi aktivitami. Krídelník Róbert Mak najčastejšie trávi voľné chvíle pri playstatione, v hoteli Les Celestins vo Vichy okrem toho prebiehajú medzi zverencami trénera Jána Kozáka súboje v stolnom tenise a biliarde.

slovakia

left justify in out

Slovenskej výprave v jej prechodnom francúzskom domove nič nechýba. "Najčastejšie hráme na izbách FIFA play station. Chalani majú masáže, stolný tenis a biliard. Rozhodne sa nenudíme a snažíme sa popri tréningových povinnostiach nájsť čas aj na nejakú zábavu," povedal legionár gréckeho PAOK Solún, ktorý sa ako posledný zapojil do kempu národného tímu. Tréningová prax mu však nechýba, keďže ju nahrádzal súťažnými zápasmi v drese jeho klubového zamestnávateľa. "Žiadny deficit necítim. Chalani na sústredení v Rakúsku trénovali a ja som zasa hrával zápasy. Cítim sa super, hneď po prílete na Slovensko som nabehol na ich režim," poznamenal Mak.

 

Slováci vstúpia do zápolení na finálovom turnaji EURO 2016 v sobotu proti ďalšiemu debutantovi Walesu. Čas sa vlečie pomalšie ako obvykle, ale nervozitu v tíme cítiť nie je. "Každý chce, aby už prišiel zápasový deň. Už sa tešíme na piatok, keď odletíme do Bordeaux. To bude nefalšované znamenie, že sa šampionát skutočne začína." Na rolu jedného z ofenzívnych ťahúňov tímu si Mak zvykol a je s ňou stotožnený. "V reprezentácii som začínal ako náhradník. Všetko zlomil prvý zápas kvalifikácie EURO 2016 na Ukrajine, kde som strelil víťazný gól. Odvtedy som hrával stabilne v základnej zostave. Tlak cítiť, ale to je vo futbale a tobôž na tomto fóre normálne. Chceme zostať vo Francúzsku čo najdlhšie a urobiť maximum pre dobré výsledky," dodal Mak.

 

/vyslaní redaktori TASR Lukáš Gálik a Jozef Ambrozek/ lg jp /k dispozícii sú videozáznamy/



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies