Mak ťažko niesol vysokú prehru PAOK-u

NETKY.SK • 16 Február 2015, 16:05 • 2 min
Mak ťažko niesol vysokú prehru PAOK-u

SOLÚN - PAOK Solún v zostave so Slovákom Róbertom Makom prehral v nedeľňajšom stretnutí 24. kola najvyššej gréckej futbalovej súťaže na pôde Atromitosu vysoko 0:4.

slovakia

left justify in out

Solúnčania po tomto neúspechu zaostávajú na tretej priečke tabuľky gréckej Superligy za vedúcim Olympiakosom Pireus o jedenásť bodov. "Prežívame veľmi ťažké obdobie. Išli sme ku kvalitnému súperovi. Začali sme dobre, po úvodných 30 minútach sme mohli viesť o dva góly. Nestalo sa a potom to prišlo. Domáci sa prvýkrát dostali pred našu bránku a skórovali. Vzápätí nám vylúčili hráča a už sa to rúcalo ako domček z karát. V druhom polčase nás domáci rozobrali na súčiastky, dali nám tri góly. Robili si s nami, čo chceli," poznamenal 23-ročný slovenský krídelník, ktorý odohral celý spomenutý duel.

 

"Všade si z nás robia fackovacieho panáka. Stačí sa pozrieť, vonku väčšinou dostaneme minimálne dva góly. Stačilo, futbal sa nedá hrať, pokiaľ sa snažia iba traja alebo štyria hráči a ostatní nechcú. Musíme hrať všetci jedenásti, inak to nepôjde," nabádal slovenský reprezentant. "Dúfam, že každý sa pozrie sám na seba a zmení prístup k povinnostiam. Výkony z ostatných týždňov sú hanbou PAOK-u. Potom sa nemôžeme čudovať, že po návrate z Atromitosu na nás v noci čakali nespokojní ľudia," vyhlásil na svojej oficiálnej internetovej stránke Róbert Mak a dodal: "Za súčasnú situáciu nemôže tréner, len my hráči. My sme na ihrisku, beháme a hráme futbal." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies