Mak späť na štadióne Toumba zožal aplauz: Akoby som sa vrátil domov

NETKY.SK • 22 Júl 2017, 09:04 • 2 min
Mak späť na štadióne Toumba zožal aplauz: Akoby som sa vrátil domov

SOLÚN - Slovenský futbalový reprezentant Róbert Mak absolvoval v piatok návrat na štadión PAOK Solún, kde v minulosti odohral viacero úspešných zápasov.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťšesťročný krídelník nastúpil v domácom prípravnom stretnutí, v ktorom grécky klub zdolal cyperský Anorthosis Famagusta 2:0.

 

Pri návrate na štadión Toumba hral Mak do 73. minúty. "Stánok nebol plný, no napriek tomu na štadióne bola skvelá atmosféra. Som rád, že sme úspešne absolvovali generálku na duel Európskej ligy," uviedol Mak na svojom oficiálnom webe. Od domácich priaznivcov zožal pri odchode z trávnika aplauz. "Privítali ma fantasticky. Tak v meste, ako aj v piatok na štadióne. Veľmi ma potešil potlesk našich priaznivcov, keď som odchádzal z ihriska."

 

Mak mal v lete viacero možností, ale rozhodol sa pre návrat do PAOK. V ňom bude rok hosťovať z ruského Zenitu Petrohrad, opačným smerom putoval vlani. Do Solúnu pricestoval po prestupe až tento týždeň. "Bolo to super. Ako keby som sa vrátil domov. Všetko bolo také, ako pred rokom. Zmenilo sa tréningové stredisko, ktoré je modernejšie, krajšie," vyslovil sa 36-násobný reprezentant.

 

Vo štvrtok vstúpi PAOK do novej sezóny duelom 3. predkola Európskej ligy UEFA proti Olimpiku Doneck. "Od pondelka sa začneme pripravovať na tento duel. Naším cieľom je postup do ďalšej fázy súťaže," vyhlásil Mak.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies