Mak si zranil chrbát: Stále bolí, chcem hrať, ale rozhodnú lekári

NETKY.SK • 25 Máj 2015, 12:19 • 2 min
Mak si zranil chrbát: Stále bolí, chcem hrať, ale rozhodnú lekári

SOLÚN - Slovenský futbalový reprezentant Róbert Mak z PAOK Solún utrpel zranenie chrbta vo víkendovom súboji 2. kola play off gréckej ligy s Asterasom Tripoli (0:0). Na prvé miesto, ktoré zabezpečí účasť v Lige majstrov 2015/2016, majú Solúnčania štvorbodovú stratu.

slovakia

left justify in out

Domáci začali aktívne, Mak sa už v piatej minúte perfektne uvoľnil na ľavej strane, ale jeho strela z 18-ich metrov trafila len tyčku. "Boli sme lepším tímom. Vypracovali sme si šance, ale nedali sme ani jeden gól. Okrem už spomínanej strele do tyčky som mal ešte jednu príležitosť, chýbalo iba pár centimetrov, aby lopta skončila v bránke. Nemám šťastie pri zakončení," citovala oficiálna internetová stránka Maka, ktorý dodal: "Po zápase nás navštívil v šatni prezident, ktorý nám dal svoju nespokojnosť najavo. Sme si vedomí aktuálnej situácie. Teraz nás čaká dvojzápas s Panathinaikosom. V týchto dueloch musíme získať šesť bodov. Chceme si zachovať šancu o účasť v Lige majstrov. Musíme dať do toho všetko."

 

Slovenský ofenzívny stredopoliar sa zranil v súboji s protihráčom. "Obranca dohrával súboj a nepríjemne som padol na chrbát, mám ho napuchnutý. Hral som s bolesťami. Vydržal som do 70. minúty. Ďalej už nešlo, musel som sa pýtať dole. Veľmi chcem hrať v stredajšom zápase, ale je to otázne. Chrbát ma stále bolí. Rozhodneme sa po porade s lekármi," uzavrel.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies