Mak sa po týždni vrátil, PAOK prehral v Aténach s AEK

NETKY.SK • 25 Január 2016, 10:49 • 2 min
Mak sa po týždni vrátil, PAOK prehral v Aténach s AEK

ATÉNY - Slovenský futbalový reprezentant Róbert Mak sa po týždňovej prestávke vynútenej zdravotnými problémami vrátil do zostavy gréckeho klubu PAOK Solún.

slovakia

left justify in out

V nedeľňajšom zápase 19. kola Super League na pôde AEK Atény zvládol kompletnú minutáž a v 33. min videl žltú kartu. Domáci si víťazstvom 1:0 upevnili druhú priečku v tabuľke pred Panathinaikosom a mužstvom zo Solúna, ktoré za ním na štvrtej priečke zaostáva už o 6 bodov. Suverénnym lídrom je Olympiakos Pireus, ktorý ešte v tejto sezóne neprehral a iba raz nebodoval naplno.


"Týždňová prestávka mi pomohla. V Aténach začali domáci aktívne, mali viac z hry. No paradoxne sme sa do vedenia mohli dostať my, ale nepremenili sme veľkú šancu. Na druhej strane bol domáci Vargas úspešný. Po zmene strán sme sa prezentovali slušným výkonom, prišli aj šance, no bez gólu. Škoda prehry, naša strata na druhé AEK sa zvýšila. No nič nie je stratené, do konca súťaže je ešte ďaleko," uviedol na svojej oficiálnej stránke Mak, ktorý minulú nedeľu nedohral pre problémy s lýtkom duel proti FC Veria (2:1) a následne vynechal aj ďalší ligový súboj v stredu na ihrisku Škody Xanthi (1:1).


Ďalší Slovák v kádri PAOK-u Erik Sabo v Aténach sedel na lavičke náhradníkov, do diania nezasiahol. Solúnčania v nedeľu necestovali domov, zostali v gréckej metropole. "V stredu nás čaká stretnutie Gréckeho pohára proti Panionios,“ prezradil Mak.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies