Mak sa hneď po príchode uviedol gólom za PAOK Solún

NETKY.SK • 24 Júl 2014, 15:39 • 2 min
Mak sa hneď po príchode uviedol gólom za PAOK Solún

AMSTERDAM - Slovenský futbalový reprezentant Róbert Mak sa po "čerstvom" prestupe z nemeckého Norimbergu do gréckeho tímu PAOK Solún uviedol najlepším možným spôsobom.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťtriročný bratislavský rodák (nar. 8. marca 1991) v drese svojho nového zamestnávateľa strelil gól hneď v prvom zápasovom vystúpení za PAOK. Mak prispel v prípravnom dueli k víťazstvu solúnskeho mužstva nad holandským tímom RKC Waalwijk 2:1 v rámci sústredenia gréckeho klubu v "krajine tulipánov".

 

"Veľmi ma potešilo, že som hneď skóroval," uviedol Róbert Mak pre svoju oficiálnu internetovú stránku a doplnil: "Odohral som prvý polčas. Je tu veľa mladých hráčov. Tréner Angelos Anastasiadis skúša, mieša zostavou, každý si zahral jeden polčas. Myslím si, že mužstvo zahralo super. Veľmi túžim po tom, aby som čo najskôr hral veľké zápasy za PAOK, teším sa na ne." 

 

Bývalý hráč Slovana Bratislava, ktorý pôsobil aj v akadémii anglického Manchestru City, prišiel do mužstva, v ktorom v uplynulej sezóne hosťoval jeho spoluhráč z národného tímu Miroslav Stoch. Ofenzívny stredopoliar či krídelník Mak podpísal s gréckym klubom PAOK Solún zmluvu na tri roky, z Norimbergu prestúpil údajne za odstupné 400-tisíc eur.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies