Mak s gólovou prihrávkou: Na zraz pôjdem dobre naladený

NETKY.SK • 3 Október 2016, 13:08 • 2 min
Mak s gólovou prihrávkou: Na zraz pôjdem dobre naladený

PETROHRAD - Slovenský futbalový reprezentant Róbert Mak sa gólovou prihrávkou podieľal na nedeľňajšom domácom víťazstve Zenitu Petrohrad 4:2 nad Spartakom Moskva v rámci 9. kola najvyššej ruskej dlhodobej súťaže.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťpäťročný ofenzívny univerzál pobudol na ihrisku do 76. minúty. Zenit aj moskovský Spartak majú po 19 bodov a sú na čele najvyššej ruskej súťaže.

"Proti lídrovi to bol veľmi ťažký, ale napokon úspešný duel," povedal bývalý hráč gréckeho PAOK Solún pre svoj oficiálny web a dodal: "V prvom dejstve sme dvakrát viedli, no hostia vždy dokázali odpovedať. Po zmene strán sme pokračovali v dobrej hre a dali sme ďalšie dva góly. Naše víťazstvo bolo zaslúžené. Samozrejme, teší ma aj gólová prihrávka, najdôležitejší je však triumf tímu. Na reprezentačný zraz pôjdem dobre naladený."

Mak figuruje v nominácii trénera slovenskej reprezentácie Jána Kozáka na blížiace sa zápasy proti Slovinsku (v sobotu 8. 10. o 20.45 h v Ľubľane) a Škótsku (v utorok 11. 10. o 20.45 h v Trnave) v rámci F-skupiny európskej časti kvalifikácie o postup na MS 2018 do Ruska. Zraz nominovaných hráčov je v pondelok do 15.00 h v hoteli Dolphin v Senci.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies