Mak pred prvým duelom proti Trnave: Pre mňa to bude iný zápas

NETKY.SK • 29 Júl 2015, 11:58 • 2 min
Mak pred prvým duelom proti Trnave: Pre mňa to bude iný zápas

SOLÚN - Slovenský futbalový reprezentant v službách gréckeho PAOK Solún Róbert Mak sa už nevie dočkať výkopu štvrtkového úvodného duelu 3. predkola Európskej ligy proti Spartaku Trnava.

slovakia

left justify in out

"Pre mňa to bude iný zápas. Nastúpim proti slovenskému tímu, v ktorom mám veľa kamarátov," uviedol pre svoju webstránku.

 

Mak je v prebiehajúcej sezóne zatiaľ najlepším strelcom svojho tímu. V druhom predkole si PAOK suverénne poradil s Lokomotivou Záhreb (1:2, 6:0) a slovenský legionár k tomu v domácej odvete prispel dvoma presnými zásahmi.

 

"Chceme nadviazať na posledný zápas, v ktorom sme dali Záhrebu šesť gólov. Ľahké to však nebude. Musíme zostať nohami pevne na zemi, o podcenení nemôže byť žiadna reč. Trnava má svoju kvalitu," tvrdí Mak.

 

Na súboj so slovenským súperom sa teší, šetriť ho ale nemieni. "Samozrejme, na moje nasadenie to nebude mať žiadny vplyv. Budem hrať naplno, ako v každom zápase. Trnavu chceme vyradiť. Doma by sme radi vyhrali, aby sa nám v odvete hralo trošku ľahšie," dodal Mak s tým, že jednoznačným cieľom gréckeho tímu je postup do skupinovej fázy Európskej ligy.

 

Prvý duel 3. predkola Európskej ligy PAOK Solún - Spartak Trnava sa hrá vo štvrtok od 19.00 SELČ.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies