Mak podpísal s PAOK Solún trojročnú zmluvu, chcela ho aj Legia Varšava

NETKY.SK • 20 Júl 2014, 11:17 • 2 min
Mak podpísal s PAOK Solún trojročnú zmluvu, chcela ho aj Legia Varšava

BRATISLAVA - Slovenský futbalový reprezentant Róbert Mak prestúpil z druholigového 1. FC Norimberg do gréckeho PAOK Solún. S gréckym klubom podpísal trojročnú zmluvu.

slovakia

left justify in out

"Ako ste sa už určite dozvedeli z médií, s okamžitou platnosťou prestupujem do PAOK. Týmto sa chcem krátko osobne rozlúčiť s fanúšikmi FCN a poďakovať sa. Už od začiatku ste ma skvelo prijali a podporovali tak, ako to šlo. V Norimbergu som strávil skvelý čas a krátko po príchode mi mesto, klub a fanúšikovia prirástli k srdcu. V budúcej sezóne vám prajem zo srdca všetko najlepšie a návrat do Bundesligy," uviedol Mak cez Instagram.
      

Dvadsaťtriročný Slovák nastúpil za "Der Club" v 77 dueloch a strelil 6 gólov. Do Norimbergu prišiel bývalý hráč Slovana Bratislava už v roku 2010. Ešte predtým v drese juniorov Manchestru City vyhral v roku 2008 mládežnícky FA Cup.
      

Dvojnásobnému najlepšiemu futbalistovi SR do 21 platila v Norimbergu, ktorý v uplynulej sezóne vypadol z najvyššej Bundesligy, zmluva až do roku 2015. Na konte má 10 štartov v A-výbere SR, v ktorých strelil dva góly.
      

"V sobotu sme sa dohodli na prestupe Roba Maka z Norimbergu do PAOK. Je to klub, za aký chcel Robo hrať. Vždy túžil po tom, aby mohol nastupovať za špičkový tím, ktorý pravidelne hrá v európskych pohároch. Na prestupovej sume sa dohodli aj  kluby," uviedol Juraj Vengloš pred oficiálny web jeho agentúry CSM-Agency. "Bolo veľmi dôležité, že Roba chcel aj samotný tréner Angelos Anastasiadis. Ten sa na lavičku PAOK vrátil po desiatich rokoch. Solúnske mužstvo práve pod jeho vedením dosiahol v minulosti svoje najväčšie úspechy. Robo zostal v Holandsku, kde je PAOK momentálne na sústredení," dodal Juraj Vengloš, podľa ktorého sa slovenského reprezentanta intenzívne zaujímala aj Legia Varšava: "Poľský klub predostrel veľmi serióznu ponuku. Nakoniec sa Robo rozhodol pre PAOK."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies