Mak po výhre PAOK-u Solún nad Kallonisom: Celé Grécko je proti nám

NETKY.SK • 15 Január 2015, 13:22 • 2 min
Mak po výhre PAOK-u Solún nad Kallonisom: Celé Grécko je proti nám

SOLÚN - Futbalisti PAOK-u Solún úspešne zvládli duel, v ktorom dlho ťahali za kratší koniec. V 18. kole gréckej najvyššej súťaže vyhrali na ihrisku Kallonisu 2:1.

slovakia

left justify in out

V drese domácich nastúpil aj slovenský reprezentant Robert Mak, ktorý si sťažovali na výkon rozhodcovskej trojice.
     

"Celé Grécko je proti nám. To čo robili rozhodcovia... Neskutočné. Takýto zápas som ešte vo svojej kariére nehral. Neuveriteľné. Keby som ho neabsolvoval, neuverím," povedal pre svoju oficiálnu webovú stránku slovenský futbalista, ktorého tréner stiahol z ihriska v nadstavenom čase.
     

Hostia prehrávali už od siedmej minúty a ešte pred koncom prvého dejstva im arbiter vylúčil Kaceho. Po tomto verdikte sa pár minút nehralo, hráči PAOK-u na protest proti výkonu rozhodcu chceli predčasne opustiť ihrisko. "Nakoniec sme zostali a pokračovali v hre. Hrali sme v oslabení, no napriek tomu sme po dobrom výkone otočili zápas. Na začiatku druhého polčasu sme v priebehu niekoľkých minút dali dva góly," dodal Mak, ktorý asistoval pri víťaznom góle Solúnčanov. Nádherne sa uvoľnil na ľavej strane, poslal loptu pred bránku, kde pred Pereyrom bola už iba prázdna bránka. V závere zápasu ešte arbiter odpískal penaltu pre domácich, ale gólman hostí jedenástku vyrazil. "Po zápase sme mali veľkú radosť. Získali sme dôležité tri body. Som rád, že som po zranení vydržal na ihrisku takmer celý zápas," zakončil slovenský reprezentant.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona