Mak po treste nastúpil a skóroval: Teším sa z návratu

NETKY.SK • 11 Apríl 2016, 08:57 • 2 min
Mak po treste nastúpil a skóroval: Teším sa z návratu

SOLÚN - Slovenský futbalový reprezentant Róbert Mak sa po vypršaní štvorzápasového trestu konečne predstavil v drese svojho gréckeho zamestnávateľa PAOK Solún. Dvadsaťpäťročnému Bratislavčanovi klubový futbal evidentne chýbal, na triumfe svojho zamestnávateľa nad Levadiakosom (2:0) v rámci 29. kola najvyššej gréckej súťaže sa podieľal jedným presným zásahom.

slovakia

left justify in out

"Konečne sa mi skončil trest, veľmi som sa tešil na zápas. Od začiatku hostia sa iba bránili, bolo veľmi ťažké sa proti nim presadiť. Mali sme šance, no nie a nie trafiť. Dočkali sme sa v 80. min, v záverečných minútach som pridal gól aj ja. Teším sa, že som sa vrátil do tímu. Vyhrali sme a dal som gól," skonštatoval prostredníctvom svojej oficiálnej stránky Róbert Mak, ktorý odohral celé stretnutie. Druhý Slovák vo farbách PAOK-u Erik Sabo sledoval duel z lavičky náhradníkov.

 

Stretnutie na solúnskom štadióne sa hralo pred prázdnymi tribúnami. "Zápas bol zvláštny, keďže pre trest nemohli byť diváci na štadióne," doplnil Mak. Ten nehral v drese solúnskeho tímu od začiatku marca.

 

Dôvodom bolo vylúčenie v domácom stretnutí Gréckeho pohára proti Olympiakosu Pireus, ktoré napokon pre nepokoje v hľadisku nedohrali. V závere duelu vtedy rozhodca neodpískal po zákroku brankára hostí na Maka pokutový kop a slovenského útočníka vzápätí vylúčil. Keď mu Mak prišiel podať ruku, rozhodca ho gestom len poslal z trávnika - Mak arbitrovu pravicu schmatol, zatriasol ňou a viditeľne frustrovaný aj so šťavnatými rečami odišiel.

 

Nahnevaní fanúšikovia PAOK-u následne začali hádzať na trávnik pyrotechniku, dostali sa aj do zrážky s políciou, ktorá použila slzný plyn. Situácia dospela až do štádia, že grécke ministerstvo športu zrušilo zostávajúci program aktuálneho ročníka tamojšej pohárovej súťaže.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona