Mak po prehre Zenitu v Perme: Vo fujavici sme nedokázali streliť gól

NETKY.SK • 13 Marec 2017, 10:43 • 2 min
Mak po prehre Zenitu v Perme: Vo fujavici sme nedokázali streliť gól

PERM - Futbalistom Zenitu Petrohrad nevyšiel úvod jarnej časť ruskej ligy podľa predstáv. Po minulotýždňovej remíze s CSKA Moskva 0:0 v nedeľu prehrali v Perme 0:1. V snehovej fujavici si vypracovali veľa šanci, nedokázali však streliť gól.

slovakia

left justify in out

"Zápas sa hral v poriadnej zime. Husto snežilo, teplota bola pod nulou. V prvom polčase sa dostali domáci do jedinej šance a skórovali. Po zmene strán sme mali veľkú prevahu, nastrelili sme aj žrď, no nie a nie skórovať," povedal pre svoju oficiálnu webovú stránku slovenský reprezentant, ktorý nastúpil v 62. minúte.

 

V tabuľke klesol Zenit na tretiu priečku, "Na prvý Spartak Moskva strácame už osem bodov. Do konca súťaže je ešte jedenásť kôl, hrá sa o 33 bodov. Navyše do Ligy majstrov sa z ruskej ligy kvalifikujú prvé dve mužstvá. Musíme zabrať. Verím, že už najbližšie získame tri body," dodal Mak.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona