Mak opäť skóroval za Zenit, tentoraz v dueli Ruského pohára

NETKY.SK • 23 September 2016, 09:43 • 2 min
Mak opäť skóroval za Zenit, tentoraz v dueli Ruského pohára

TAMBOV - Slovenský futbalový reprezentant Róbert Mak sa opäť presadil v drese Zenitu Petrohrad, gólom v 38. min otvoril skóre štvrtkového zápasu šestnásťfinále Ruského pohára proti FC Tambov.

slovakia

left justify in out

Petrohradský tím obhajujúci pohárové prvenstvo napokon v dueli zvíťazil presvedčivo 5:0 a postúpil do osemfinále. Dvadsaťpäťročný slovenský ofenzívny univerzál hral do 68. min stretnutia.

"Už v stredu sa so súťažou rozlúčili renomované mužstvá ako CSKA Moskva a Spartak Moskva či účastník skupinovej fázy Ligy majstrov FK Rostov. Museli sme byť v strehu. Hrali sme na ihrisku druholigového FC Tambov. Duel sa uskutočnil na nekvalitnom teréne. Teší ma, že som opäť skóroval a môj gól pomohol tímu. Celý zápas sme dominovali, domáci si okrem nepremenenej penalty nevytvorili žiadnu šancu. Naším cieľom je zisk Ruského pohára. Teraz bude dôležitý oddych a regenerácia. V nedeľu hráme vonku proti Machačkale a potom v Európskej lige privítame Alkmaar," vyhlásil 25-ročný Bratislavčan prostredníctvom svojej oficiálnej stránky.

Účastník majstrovstiev Európy 2016 vo Francúzsku Mak, ktorý prišiel do Zenitu počas letného prestupového obdobia z gréckeho klubu PAOK Solún, zaznamenal v pondelňajšom zápase 7. kola tamojšej najvyššej dlhodobej súťaže proti Rubinu Kazaň svoj druhý ligový gól, prvýkrát sa do listiny strelcov zapísal 11. septembra proti Arsenalu Tula.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona