Mak nenastúpi proti Mönchengladbachu

NETKY.SK • 8 November 2013, 15:19 • 2 min
Mak nenastúpi proti Mönchengladbachu

NORIMBERG - Slovenský futbalový reprezentant Róbert Mak pôsobiaci v nemeckom 1. FC Norimberg nenastúpi v sobotňajšom ligovom zápase na ihrisku Borussie Mönchengladbach. Dvadsaťdvaročný krídelník pre bolestivé nakopnutie nedohral minulotýždňový duel proti Freiburgu.

slovakia

left justify in out

"Prvý raz som si v tomto týždni zatrénoval až vo štvrtok, preto sa tréner rozhodol, že to nebudeme siliť a na zápas s Borussiou Mönchengladbach nepocestujem," uviedol Mak pre svoju oficiálnu internetovú stránku.

Bratislavský rodák mal podľa prvých prognóz trénovať už od stredy, ale vyšetrenia ukázali, že na kosti má krvnú zrazeninu. "Je to na citlivom mieste, takže v tréningu som to ešte trochu pociťoval. Mrzí ma to, pretože som sa dostával do zápasového rytmu," doplnil Róbert Mak, ktorý je aj v nominácii trénera slovenskej reprezentácie Jána Kozáka na blížiaci sa medzištátny prípravný duel s Poľskom (piatok 15. novembra vo Vroclave). "Ešte sa porozprávam s koučom Kozákom a verím, že na reprezentačný súboj budem k dispozícii," uzavrel Mak.

V tejto sezóne I. bundesligy je Norimberg jediný tím bez víťazstva a so ziskom siedmich bodov figuruje na predposlednom 17. mieste. Mak zasiahol do ostatných troch zápasov 1. FCN, celkovo má v tejto sezóne na konte šesť bundesligových vystúpení.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies