Mak gólom z 90. minúty rozhodol o triumfe PAOK

NETKY.SK • 28 September 2015, 11:15 • 2 min
Mak gólom z 90. minúty rozhodol o triumfe PAOK

ATÉNY - Slovenský futbalový reprezentant Róbert Mak rozhodol o troch bodoch pre PAOK Solún v nedeľnom zápase 5. kola najvyššej gréckej súťaže na pôde FC Atromitos.

slovakia

left justify in out

V závere duelu za stavu 1:1 sa k 24-ročnému krídelníkovi odrazila lopta a on nechytateľnou strelou z jedenástich metrov strhol víťazstvo na stranu svojho tímu. "Konečne to tam padlo. V predchádzajúcich dueloch sa mi strelecky nedarilo. Nie a nie dať gól. Teraz to vyšlo. Paráda, som veľmi šťastný. Vyhrali sme a po dlhšom čase som dal gól,“ povedal pre svoju oficiálnu internetovú stránku rodák z Bratislavy, ktorý sa o radosť podelil pri sektore hostí s priaznivcami PAOK.

 

"Od úvodných minút sme boli lepším tímom, nepremenili sme však šance. A ako to býva, inkasovali sme. Naďalej sme išli naplno a otočili sme vývoj. Podobne ako v stredu aj teraz sme dokázali, že sme silní, máme charakter a makáme do posledných sekúnd," pripomenul Mak.


V drese PAOK nastúpil na záverečných dvadsať minút ďalší slovenský záložník Erik Sabo. "V Solúne vládne obrovská eufória. Vo štvrtok privítame v Európskej lige Dortmund a potom v nedeľu domácej súťaži Olympiakos. Oba zápasy sú už vypredané,“ dodal Róbert Mak.
 

 

Výsledky - 5. kolo:

Panathinaikos Atény - Platanias 1:0, Levadiakos - Asteras 2:1, Panionios - Panthrakikos 1:1, Atromitos - PAOK Solún 1:2 /R. Mak hral celý zápas, v 90. min. dal víťazný gól hostí, v 90.+1 min. videl ŽK, E. Sabo (obaja PAOK) prišiel na ihrisko v 70. min./

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies