Mak gólom pomohol k výhre PAOK-u Solún nad Panioniosom 2:1

NETKY.SK • 7 December 2015, 07:18 • 2 min
Mak gólom pomohol k výhre PAOK-u Solún nad Panioniosom 2:1

ATÉNY - Slovenský reprezentant Róbert Mak v 13. kole gréckej futbalovej ligy gólom pomohol k výhre PAOK-u Solún nad Panioniosom 2:1.

slovakia

left justify in out

Výsledok:

PAOK Solún - Panionios 2:1 /R. Mak hral celý zápas a v 11. min strelil gól, E. Sabo (obaja PAOK) nastúpil v 56. min/.

 

Dvadsaťštyriročný bratislavský rodák Róbert Mak si v 11. min spracoval v šestnástke súpera prízemný center z pravej strany a pravačkou poslal loptu k bližšej žrdi. PAOK sa týmto triumfom bodovo dotiahol (22) práve na nedeľňajšieho súpera a patrí mu 3. pozícia. 

 

 

"Pred zápasom sme mali na Panionios trojbodovú stratu, takže sme mali o motiváciu navyše. Ujali sme sa vedenia, keď som presne trafil približne z desiatich metrov. Po zmene strán sme sa dopustili chyby a hostia vyrovnali. Nakoniec sme v záverečnej štvrťhodine strelili druhý gól. Nehrali sme krásny futbal, ale získali sme tri body. Bolo to dôležité víťazstvo, ktorým sme sa dostali na tretie miesto," vyhlásil pre svoju oficiálnu stránku niekdajší hráč Manchestru City a 1. FC Norimberg. Jeho spoluhráč a krajan Erik Sabo naskočil do duelu v 56. min. 
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies