Mak bude mať v PAOK-u Solún nového trénera, Anastasiadisa prepustili

NETKY.SK • 16 Marec 2015, 11:01 • 2 min
Mak bude mať v PAOK-u Solún nového trénera, Anastasiadisa prepustili

ATÉNY - Slovenský futbalový reprezentant Robert Mak bude mať v PAOK-u Solún nového trénera. Vedenie gréckeho superligistu totiž po domácej bezgólovej remíze s Asterasom Tripolis prepustilo 62-ročného Angelosa Anastasiadisa. Informovala o tom agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

PAOK stráca na vedúce duo Olympiakos Pireus, Panathinaikos Atény už desať bodov. Mužstvo povedie do konca sezóny ako dočasný kouč doterajší Anastasiadisov asistent Giorgios Georgiadis. Maka po skončení nedeľňajšieho zápasu mrzeli nevyužité šance. "Bol to vyrovnaný duel. Šance mali obe mužstvá, no ani jedna nebola premenená. Aj ja som mal som dve príležitosti... Mrzí ma, že som ich nevyužil," uviedol pre svoju oficiálnu webovú stránku Mak, ktorý hral do 80. minúty.

 

Grécka liga pokračuje ďalším kolom už v stredu, keď PAOK privíta Ergotelis. "Aj preto ma dvojnásobne mrzí, že sme v sobotu nevyhrali. Mohli sme sa lepšie naladiť na ďalší duel. Verím, že proti Ergotelisu budeme hrať dobre a pripíšeme si tri body," dodal slovenský ofenzívny futbalista.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona