Mak bude do týždňa fit, mrzí ho prehra s Nemcami

NETKY.SK • 27 Jún 2016, 12:41 • 2 min
Mak bude do týždňa fit, mrzí ho prehra s Nemcami

LILLE - Slovenský futbalový reprezentant Róbert Mak pre zranenie zadného stehenného svalu nezasiahol do nedeľňajšieho osemfinálového zápasu v Lille proti Nemecku (0:3) na ME vo Francúzsku, no už čoskoro by mal byť zdravotne v poriadku.

slovakia

left justify in out

"Myslím si, že to bude maximálne týždeň a budem okej, pretože to nie je až také vážne. Pred zápasom sme sa rozprávali s trénerom. Nemohol som ísť do toho na sto percent, tak sme sa rozhodli, že radšej nastúpia iní chalani a nebudeme to siliť," povedal kanonier gréckeho klubu PAOK Solún a na margo účinkovania SR na kontinentálnych majstrovstvách doplnil: "Šampionát bol pre nás fantastický, prvýkrát v histórii sa zúčastnilo aj Slovensko. Nezačal sa pre nás šťastne, ale potom sme ukázali, že máme silu zdolať Rusko, a Anglicko bol taký 'highlight'. Chceli sme ísť čo najďalej, verili sme si, ale prišli Nemci, veľmi ťažký a náročný súper. Žiaľ, nevyšlo to. Nemci zaslúžene postúpili ďalej."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona