Mak asistoval pri dvoch góloch Zenitu: Hralo sa mi výborne

NETKY.SK • 21 November 2016, 12:45 • 2 min
Mak asistoval pri dvoch góloch Zenitu: Hralo sa mi výborne

PETROHRAD - Slovenský futbalový reprezentant Róbert Mak pokračuje v kvalitných výkonoch v drese ruského Zenitu Petrohrad.

slovakia

left justify in out

V nedeľňajšom domácom zápase 14. kola tamojšej najvyššej dlhodobej súťaže proti Krídlam Sovietov Samara asistoval pri dvoch góloch svojho mužstva v prvom polčase a Zenitu pomohol k víťazstvu 3:1. Dvadsaťpäťročný ofenzívny univerzál hral do 72. minúty.

"Nastúpili sme síce proti poslednému tímu, ale na ihrisku to tak vôbec nevyzeralo. Podľa papierových predpokladov to mal byť ľahký duel, no opak bol pravdou. Takéto zápasy bývajú veľmi ťažké," povedal Mak pre svoj web a pokračoval: "Samara začala výborne, ujala sa vedenia. My sme dokázali otočiť duel ešte pred polčasovou prestávkou." V 10. minúte Makov center zužitkoval Arťom Dziuba, v 36. minúte loptu usmernil do vlastnej bránky srbský obranca Samary Milan Rodič. "Teší ma, že sme vyhrali a pripísal som si dve asistencie. Hralo sa mi výborne," uzavrel Róbert Mak. Zenitu patrí v tabuľkovom poradí 2. priečka so ziskom 31 bodov, o tri body viac má Spartak Moskva.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies