Mak a Sabo z PAOK-u bojujú o účasť v ďalšej sezóne LM

NETKY.SK • 16 Máj 2016, 16:44 • 2 min
Mak a Sabo z PAOK-u bojujú o účasť v ďalšej sezóne LM

SOLÚN - Slovenskí futbaloví reprezentanti v službách gréckeho klubu PAOK Solún Róbert Mak a Erik Sabo bojujú o účasť v budúcej sezóne prestížnej Ligy majstrov.

slovakia

left justify in out

Po konci dlhodobej časti tamojšej najvyššej súťaže sa o jednu vstupenku do spoločnosti európskej smotánky ešte uchádzajú v dodatočnej nadstavbe tie mužstvá, ktoré obsadili druhé až piate miesto. V hre sú tiež miestenky do novej edície Európskej ligy. PAOK Solún v nedeľu vo svojom druhom vystúpení remizoval na pôde Panathinaikosu Atény 1:1. Mak, ktorého v priebehu týždňa trápila horúčka, odohral 60 minút, Sabo nenastúpil.

"Duel sa nezačal pre nás dobre, od 20. minúty sme hrali po vylúčení Tziolisa iba desiati. Navyše, hneď po zmene strán sme inkasovali. Bojovali sme však, hrali ako mužstvo, nepoložil nás ani gól a vzápätí sa nám podarilo vyrovnať. Do konca duelu domáci tlačili, no ubránili sme zlatú remízu," uviedol 25-ročný zakončovateľ Mak pre svoj oficiálny web.

 

"Som rád, že po tých horúčkach som vydržal hodinu na ihrisku," povedal Róbert Mak a doplnil: "Zostávame v Aténach, lebo už v stredu nastúpime proti Panionisu." V rámci play-off odohrajú šesť kôl, mužstvá si zmerajú sily dvakrát s každým zo súperov. PAOK je so štyrmi bodmi lídrom skupiny.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona