Maju Velšicovú prekvapili z Washingtonu

NETKY.SK • 17 December 2014, 07:46 • 2 min
Maju Velšicovú prekvapili z Washingtonu

BRATISLAVA - Slovenskú speváčku, herečku a zabávačku Maju Velšicovú potešila pozvánka na vianočný večierok Veľvyslanectva Slovenskej republiky vo Washingtone.

slovakia

left justify in out

„Veľmi ma to prekvapilo. Pozvali ma, aby som prišla urobiť vianočný večierok, také posedenie s našimi vianočnými pesničkami,“ prezradila v rozhovore pre agentúru SITA.

 

Energická speváčka bude piesne na večierok čerpať predovšetkým zo svojich dvoch vianočných albumov Vo vianočnom objatí (2010) a Krásne Vianoce želá Mája (2003). „Na každom je štrnásť piesní. Niektoré z nich sú aj pôvodné, takže nie sú ohraté, nie sú to tie koledy, ktoré spieva každý. Vždy sa snažím priniesť niečo nové, aby to poslucháčov obohatilo,“ vysvetlila. „Otextovala som aj pieseň Ave Maria Negra, ktorú spieva Mirko Švába. Je to skvelý spevák a táto Ave Maria Negra ide teraz na televíznom hudobnom kanáli každý deň, tak je to pre mňa taká satisfakcia,“ dodala šarmantná blondínka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona