Majú nás za opice, zbierajú našu DNA. Marián Kotleba šíri konšpiračnú teóriu

NETKY.SK • 19 Marec 2021, 10:57 • 2 min
Majú nás za opice, zbierajú našu DNA. Marián Kotleba šíri konšpiračnú teóriu

Marián Kotleba na sociálnej sieti šíri ďaľšie konšpiračné teórie. Jeho prívrženci s ním súhlasia.

slovakia

left justify in out

Líder strany ĽSNS Marián Kotleba na jeho profile na sociálnej sieti Facebook šíri ďalšie nepravdivé informácie. 32-tisíc sledovateľov informoval o promo akcii súkromnej zdravotnej poisťovne Dôvera, v ktorej vidí nekalý zámer.

 

Dôvera svojim poistencom v týchto dňoch rozoslala newsletter s ponukou benefitu v podobe zľavy 150 eur na produkt DNA Complex Test slovenskej spoločnosti DNA Era. Stojí 299 eur, pacient si tak v prípade záujmu dopláca 149 eur.

 

"Súkromná zdravotná poistovňa si pre vás pripravila jedinečnú akciu. Daruje vám bonus: odber vašej DNA a to úplne zadarmo. No nekúp to!" rozčuluje sa Marián Kotleba.

 

Priatelia, už nestačí len testovať a očkovať! Súkromná zdravotná poistovňa si pre vás pripravila jedinečnú...

Uverejnil používateľ Marian Kotleba Štvrtok 18. marca 2021

 

"Aby presne vedeli o každom jednom z vás úplné zdravotné detaily. A podľa toho mohli vyberať a nastavovať," necháva sa počuť Kotleba, s ktorým množstvo ľudí súhlasí v sekcii komentárov.

 

"Oni nás fakt majú za opice," dodáva na konci jeho príspevku. 

 

Predmetný DNA Complex Test je najdrahším produktom DNA Era. Spoločnosť na svojom webe uvádza, že výsledky vychádzajú zo 110 analyzovaných oblastí v DNA pacienta. Tomu nad rámec získaných informácií ponúka aj „odporúčania na zmenu životného štýlu“ či prípadné konzultácie s genetikmi firmy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies