Majú ich! Zlodejov nafty chytila polícia priamo pri čine

NETKY.SK • 5 Máj 2014, 13:25 • 2 min
Majú ich! Zlodejov nafty chytila polícia priamo pri čine

MADUNICE - Leopoldovskí policajti chytili dvojicu, ktorá kradla naftu z odstaveného nákladného auta. V noci z piatka na sobotu 3. mája o 1.30 hodine prišli osobným autom na Kostolanskú ulicu v neďalekej obci Madunice.

slovakia

left justify in out

Zastavili pri nákladnom aute Scania, ktoré bolo zaparkované pred areálom firmy. Starší z dvojice priniesol k nákladnému autu štyri plastové bandasky a vošiel pod auto, na ktorom navŕtal palivovú nádrž. Vytekajúcu naftu zachytával do bandasiek, pričom do nich natieklo 100 litrov a ďalších 260 litrov vytieklo von.
     

Mladší za ten čas čakal v aute a dával pozor. Okolo 4. hodiny prišiel k nákladnému autu vodič, ktorý si bandasky všimol a autom zašiel do areálu. Medzitým sa páchatelia aj s nakradnutou naftou ukryli v blízkom poraste repky olejnej a poškodení privolali políciu. "Privolaná policajná hliadka mužov aj s bandaskami našla a predviedla na policajné oddelenie. Páchatelia spôsobili prevŕtaním palivovej nádrže škodu 1450 eur a krádežou a vytečením nafty ďalších 475 eur. Polícia oboch, v minulosti už trestaných Maduničanov vo veku 44 a 36 rokov obvinila z prečinu krádeže a poškodzovania cudzej veci. Trestne stíhaní sú na slobode a v prípade uznania viny im hrozí odňatie slobody na dva roky," informovala dnes krajská policajná hovorkyňa v Trnave Martina Kredatusová.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies