Majstrovstvá Slovenska v slalome aj s Velez-Zuzulovou a Andreasom Žampom

NETKY.SK • 24 Marec 2017, 14:35 • 2 min
Majstrovstvá Slovenska v slalome aj s Velez-Zuzulovou a Andreasom Žampom

ŠTRBSKÉ PLESO - Počas víkendu 25.- 26. marca sa na zjazdovke Furkota v Štrbskom Plese uskutočnia medzinárodné majstrovstvá Slovenska v zjazdovom lyžovaní.

slovakia

left justify in out

Sobotňajší ženský slalom bude aj s Veronikou Velez-Zuzulovou, ktorá si pred pár dňami v Aspene prevzala striebornú medailu pre druhú najlepšiu slalomárku sezóny 2016/2017 vo Svetovom pohári. V sobotu sa v rámci M-SR uskutočnia slalomy, v nedeľu prídu na rad obrovské slalomy mužov a žien. Štart 1. kola majú ženy naplánovaný na 9.00 h, muži na 9.45 h.

"Medzi mužmi nebudú chýbať strieborní medailisti z majstrovstiev sveta v St Moritzi Andreas Žampa a Matej Falat," uvádza sa v tlačovej správe Úseku alpských disciplín Slovenskej lyžiarskej asociácie.

Víťazka piatich pretekov Svetového pohára Velez-Zuzulová je sedemnásobnou majsterkou Slovenska v slalome, triumfovala aj pred rokom v Jasnej. Vtedy dominovala s výrazným náskokom 2,11 s pred ďalšou členkou absolútnej svetovej špičky a víťazkou nedávnych finálových pretekoch SP 2016/2017 v Aspene Petrou Vlhovou.

"Akreditovaní novinári si môžu vyzdvihnúť akreditácie už v piatok 24. marca o 20.00 h v Restaurant Slalom Clube pod zjazdovkou Interski v Štrbskom plese, prípadne v sobotu ráno o 8.00 h v priestoroch recepcie hotela FIS. Prístup na zjazdovku je lanovkou Solisko, následne je možné buď zlyžovať alebo pre peších zviesť sa lanovkou Furkota. Pre akreditovaných novinárov je vstup na obe lanovky bezplatný. Brífing s reprezentantmi pre médiá sa uskutoční v sobotu o 15.00 h v priestoroch Restaurant Slalom Clubu," informovala Miriam Madrová z ÚAD SLA.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies