Majstrovstvá Európy v silovom trojboji a v tlaku na lavičke v Trnave

NETKY.SK • 10 Jún 2013, 13:00 • 2 min
Majstrovstvá Európy v silovom trojboji a v tlaku na lavičke v Trnave

TRNAVA - Najlepší silový trojbojári a tlakári na lavičke mieria na majstrovstvá Európy federácie WUAP do Trnavy, kde sa dňa 12. júna začína kontinentálny šampionát pod organizačnou taktovkou Slovenskej amatérskej federácie silového trojboja (AWPC - Slovakia).

slovakia

left justify in out

Počas mítingu šéfov národných federácií v roku 2011 bolo rozhodnuté, že spomedzi kandidátov na usporiadanie majstrovstiev Európy v roku 2013 uspelo Slovensko. V poradí 9. šampionát starého kontinentu federácie WUAP sa vedenie AWPC - Slovakia rozhodlo zorganizovať v priestoroch Mestskej športovej haly v Trnave. Nad podujatím prevzal záštitu predseda Trnavského samosprávneho kraja Ing. Tibor Mikuš a finančne sa na podujatí spolupodieľa aj mesto Trnava.

Počas štyroch dní sa v Trnave divákom predstaví bezmála 230 pretekárov z 13 štátov starého kontinentu. 12. júna a 13. júna môžu diváci sledovať súboje o tituly v disciplíne tlak na lavičke, 14. júna a 15. júna v silovom trojboji.

Kvôli zatraktívneniu šampionátu upustil organizátor od vyberania vstupného, preto divákov určite poteší informácia, že do športovej haly sa dostanú zadarmo.

Slávnostné zahájenie šampionátu je naplánované na 12. júna 2013 o 9:30 h.

V každý nasledujúci deň začínajú súťaže o 10:00 hodine.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies