Majstrovský Zvolen začína s prípravou na novú sezónu

NETKY.SK • 14 Máj 2013, 11:39 • 2 min
Majstrovský Zvolen začína s prípravou na novú sezónu

ZVOLEN - S prípravou na sezónu 2013/2014 začali v utorok 14. mája aj hokejisti úradujúceho slovenského šampióna HKM Zvolen. Informuje o tom oficiálny web mužstva spod Pustého hradu.

slovakia

left justify in out

Generálny manažér Milan Čanky hráčskej kabíne predstavil novú trénerskú dvojicu Lubomír Oslizlo - Dušan Kapusta. Na prvom stretnutí majstra boli všetci hráči, ktorí majú s klubom platnú zmluvu. Nechýbali ani prevažne mladí hokejisti, ktorí chcú zabojovať o miesto v prvom tíme HKM.

Zvolenčania začnú trénovať jednofázovo od stredy, v utorok prítomní hráči absolvovali "zoznamovaciu" jednotku na futbalovom štadióne v Lieskovci. Klub sa dohodol na nových zmluvách s kostrou aktuálneho majstrovského tímu - Michalom Chovanom, Kamilom Brabencom, Andrejom Podkonickým, Marekom Šimkom, Lukášom aj Milanom Juríkovcami, Tomášom Škvaridlom, Michalom Juraškom a Jaroslavom Hertlom. 

"Sme radi, že sme si udržali vo Zvolene týchto hráčov. Rokujeme aj s ďalšími. Chceme sa posilniť ešte o dvoch dobrých obrancov a jedného či dvoch kvalitných a menami známych útočníkov. Finančná situácia je v klube stabilizovaná. Voči hráčom sme iba v mesačnom omeškaní, keďže majú 60-dňovú splatnosť faktúry," uviedol generálny manažér HKM Zvolen Milan Čanky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies