Majstrovskú Iuventu povedie Ukrajinec Petrovskyj

NETKY.SK • 19 Jún 2014, 10:44 • 2 min
Majstrovskú Iuventu povedie Ukrajinec Petrovskyj

MICHALOVCE - Novým trénerom hádzanárok Iuventy Michalovce sa stal Borys Petrovskyj, ktorý na lavičke úradujúceho slovenského majstra nahradí Jána Packu. Vedenie klubu sa s 42-ročným Ukrajincom dohodlo na trojročnej spolupráci. Informovalo o tom štvrtkové vydanie denníka Šport.

slovakia

left justify in out

Petrovskyj sa do Michaloviec vracia po päťročnej odmlke. Trénoval tam už v roku 2009, vtedy však vydržal na lavičke iba tri mesiace, keď na sklonku sezóny vystriedal Romana Lamača. "Petrovskyj odviedol kus roboty v Užhorode, s ktorým získal majstrovské tituly. Jazyková bariéra neexistuje, keďže sa bez problémov dorozumie po slovensky. Pôsobí aj ako asistent ukrajinského reprezentačného trénera Leonida Ratnera," uviedol pre Šport športový riaditeľ Michaloviec Jaroslav Čúrny.

 

uventa nepočíta do budúcna ani s Chorvátkou Tanjou Kiridžičovou a z družstva odišla i pivotka Michaela Kovaličková. Naopak z hosťovania sa vrátili Martina Bačíková a brankárka Olexandra Krebsová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies