Majstrovská Nitra začala s letnou prípravou

NETKY.SK • 23 Máj 2016, 11:15 • 2 min
Majstrovská Nitra začala s letnou prípravou

NITRA - Úradujúci slovenský hokejový šampión HK Nitra začal v pondelok s letnou prípravou na novú sezónu. Prvý tréning na vedľajšej ploche miestneho zimného štadióna viedol tandem Andrej Kmeč, Dušan Milo.

slovakia

left justify in out

"Príprava potrvá do 30. júna. Na ľad by sme mali ísť 20. júla, ale keďže budeme meniť vzduchotechniku a ľad nebude ani na Klokočine, v tejto chvíli ešte nevieme povedať, kde a ako budeme trénovať. Určite to vyriešime za pochodu. Pripravovať sa chceme v domácich podmienkach. Som rád, že okrem zámorských hráčov sa všetci zúčastnia na príprave. Zámorská trojica má svoje individuálne plány. Takisto brankári pôjdu na svoje špecializované kempy,“ povedal k štartu prípravy tréner Andrej Kmeč.


Kormidelníci mali v pondelok k dispozícii jedného brankára, sedem obrancov a šestnásť útočníkov. S tímom sa pripravujú aj Denis Ozimák a Samuel Buček. Individuálny tréningový plán majú Jamie Milam, David Laliberté a Judd Blackwater.


Správu priniesol oficiálny web HK Nitra.

Káder HK Nitra na pondelkovom prvom tréningu letnej prípravy pred sezónou 2016/2017:
Brankár: Michal Valent
Obrancovia: Michal Guoth, Ivan Kohút, Peter König, Filip Kuzma, Branislav Mezei, Peter Ordzovenský, Matúš Rais
Útočníci: Filip Bajtek, Matej Bene, Samuel Chalupa, Michal Krištof, Tibor Kutálek, Andrej Laco, Radoslav Macík, Richard Ondrušek, Lukáš Paukovček, Edmund Piačka, Miroslav Pupák, Henrich Ručkay, Marek Slovák, Frederik Šúry, Juraj Štefanka, Marcel Šuba
Individuálna príprava: Jamie Milam, David Laliberté, Judd Blackwater

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona