Majster sveta Toni: Hráme katastrofálne, zostúpime do Serie B

NETKY.SK • 21 Marec 2016, 13:43 • 2 min
Majster sveta Toni: Hráme katastrofálne, zostúpime do Serie B

VERONA - Útočník talianskeho futbalového klubu Hellas Verona Luca Toni sa už zrejme zmieril s tým, že jeho súčasný zamestnávateľ Hellas Verona bude v nasledujúcej sezóne účinkovať o súťaž nižšie v Serie B.

slovakia

left justify in out

Samozrejme, už bez majstra sveta z roku 2006, ktorý na konci aktuálneho ročníka zamýšľa ukončiť kariéru.


Toni po víkendovom domácom ligovom dueli s nováčikom z Carpi (1:2) skritizoval viacerých spoluhráčov. Verone patrí osem kôl pred koncom súťaže posledná 20. priečka so ziskom 19 bodov. Na 17. post zaručujúci záchranu, ktorý aktuálne zhodou okolností okupuje práve Carpi, stráca deväť bodov.


"Buďme úprimní. Tento zápas sme mali vyhrať, ale stal sa pravý opak. Fanúšikovia nás vypískali a mali pravdu, museli sme sa im ospravedlniť. Zakaždým, keď bolo treba, podporovali nás. Teraz sme si však nič iné ani nezaslúžili. Hrali sme katastrofálne," cituje portál eurosport.onet.pl Toniho slová.


"Dôvod, prečo sme poslední v tabuľke, existuje. Zaslúžime si vypadnúť z ligy. V dueli s Carpi ste mohli vidieť všetky naše nedostatky. Niektorí hráči si nezaslúžia hrať v Serie A, a preto zostúpime. Teraz sa musíme sústrediť na to, aby sme v zostávajúcich stretnutiach nehrali tak trápne," doplnil dvojnásobný najlepší kanonier Serie A (2005/2006 a 2014/2015).

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona