Majster sveta Pavard poprel dohodu s Bayernom, pripustil odchod do zahraničia

NETKY.SK • 5 September 2018, 12:15 • 2 min
Majster sveta Pavard poprel dohodu s Bayernom, pripustil odchod do zahraničia

STUTTGART - Francúzsky obranca Benjamin Pavard dementoval údajnú dohodu o jeho prestupe z VfB Stuttgart do tímu bundesligového šampióna FC Bayern Mníchov.

slovakia

left justify in out

 Dvadsaťdvaročný obranca, ktorý bol členom základnej jedenástky "Les Bleus" pri víťaznom ťažení na nedávnych majstrovstvách sveta v Rusku zároveň pripustil, že po skončení aktuálnej sezóny opustí Nemecko.

Pavard má s VfB kontrakt do roku 2021, o jeho služby mal eminentný záujem Bayern. Interes prejavilo aj trio z Premier League - FC Liverpool, Tottenham Hotspur a FC Arsenal. Mladý hráč sa však rozhodol zostať v Stuttgarte: "Nikomu som sa neupísal. To vy, novinári, tvrdíte, že som sa dohodol s Bayernom. Som v Stuttgarte a je mi tam fajn. Je to veľký klub s fantastickými fanúšikmi. Tento klub je ako rodina, a to je presne to, čo potrebujem a mám rád na tomto klube. Som tam veľmi spokojný. V mojom pláne bolo zostať ešte jednu sezónu v Nemecku. Je však pravda, že úspech na MS prišiel skôr, ako sa očakávalo. Nikto vrátane mňa na začiatku nepredpokladal, že to takto dobre dopadne," uviedol Pavard pre L'Equipe.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
rybar
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies