Majster sveta Ogier kraľoval v piatok na Rely Španielska

NETKY.SK • 26 Október 2013, 09:56 • 2 min
Majster sveta Ogier kraľoval v piatok na Rely Španielska

MADRID - Čerstvý majster sveta Francúz Sébastien Ogier je po piatkových troch rýchlostných skúškach z pätnástich na čele Rely Španielska.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročný jazdec zvíťazil na Volkswagene Polo-R vo všetkých troch rýchlostných skúškach a pred svojím tímovým kolegom Fínom Jarim-Mattin Latvalom má 8,8-sekundový náskok. Tretí je zatiaľ Španiel Dani Sordo na Citroëne DS3 s odstupom 12,6 sekundy.

"Som spokojný, ale priznávam, že štartovať v noci za tmy nebolo jednoduché. Pri zníženej viditeľnosti som si neveril ako zvyčajne, preto som bol trochu opatrnejší. Chvíľu mi trvalo, kým som si zvykol na podmienky, ale všetko je v poriadku, neurobil som žiadnu chybu a som na čele," vyhlásil spokojný Ogier. 

Výsledky - Rely Španielska (po piatkových troch rýchlostných skúškach z pätnástich): 
1. Sébastien Ogier (Fr.) Volkswagen Polo-R 34:39,9 min, 2. Jari-Matti Latvala (Fín.) Volkswagen Polo-R +8,8 s, 3. Dani Sordo (Šp.)Citroën DS3 +12,6, 4. Thierry Neuville (Belg.) Ford Fiesta RS +19,1, 5. Mikko Hirvonen (Fín.) Citroën DS3 +27,3, 6. Andreas Mikkelsen (Nór.) Volkswagen Polo R +27,8 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona