Majster sveta Grosskreutz skončil po potýčke v nemocnici

NETKY.SK • 28 Február 2017, 15:21 • 2 min
Majster sveta Grosskreutz skončil po potýčke v nemocnici

STUTTGART - Futbalový majster sveta z roku 2014 Kevin Grosskreutz chýbal počas víkendu lídrovi II. bundesligy VfB Stuttgart v stretnutí proti 1. FC Kaiserslautern (2:0) pre zranenie členka. Vyzerá to však, že 28-ročný univerzál bude v zostave nemeckého klubu ešte nejaký čas absentovať. Dôvodom je zranenie, ale iného charakteru. Grosskreutz totiž skončil po potýčke v nemocnici.

slovakia

left justify in out

Podľa správy SWR bol v noci z pondelka na utorok aktérom fyzickej konfrontácie, po ktorej ho museli previezť do stuttgartskej nemocnice, čo potvrdil aj klub. Nepotvrdené informácie hovoria, že hráča predtým videli na jednej zo stuttgartských diskoték. Rozsah jeho zranení nie je známy.

Grosskreutz sa už aj v minulosti negatívne zapísal do povedomia verejnosti. Napríklad v roku 2014 po finále DFB-Pokalu močil v hotelovej loby.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies