Majself a Tina predstavujú nový videoklip k skladbe Drajf!

NETKY.SK • 6 Október 2021, 18:0 • 2 min
Majself a Tina predstavujú nový videoklip k skladbe Drajf!

Nový album, nový zvuk, nová kariérna etapa! Už od prvých singlov z avizovaného albumu Porcelán dal Majself vedieť, že tentoraz pôjde o čosi nové, čo definitívne podčiarkol novým klipom s rovnomenným názvom Porcelán. Fanúškiovia sa včera dočkali aj výtúženého klipu ku skladbe Drajf.

slovakia

left justify in out

Majselfov ostatný album Porcelán vyšiel v znamení veľkých kariérnych zmien. Raper sa totiž netají tým, že rád skúša nové veci a svojej hudobnej tvorbe dal pomocou spomínaného projektu úplne nové rozmery. Žánrová rôznorodosť a veľmi umelecký výber tém zapríčinil skutočne veľmi kvalitné dielo, ku ktorému sme sa včera dočkali aj nového videoklipu. Ide konkrétne o skladbu Drajf, v ktorom Majselfovi hosťovala prvýkrát aj obľúbená speváčka Tina.

 

 

Takéto sú detaily k tomuto výbornému vizuálu, ktorý pomáha Majselfovi definovať nový vibe jeho muziky! "Stále mám sny, ktoré si chcem naplniť, a to je pre mňa hnací motor. Milujem to, čo robím, a to je zase pre mňa hnacím motorom úplne automaticky. Mám to šťastie, že sa do ničoho nemusím nútiť a veci robím vždy úplne prirodzene. Ten drajf sa takýmto spôsobom snažím v sebe živiť už dlhé roky."

 

 

Môže sa zdať, že videoklip bol inšpirovaný známou filmovou sériou Rýchlo a zbesilo. Pravda je však niekde inde: "My sme tento klip vymýšľali spoločne s Peťom Vašutom a náš spoločný zámer bol práveže autá v ňom nevyužiť. Práve preto, že väčšina ľudí si slovíčko drive  okamžite spojí práve s nimi, a to sme my, samozrejme, nechceli. Orientovali sme sa preto skôr na motorky a preteky, ktoré sú často veľmi dynamické, no vo videoklipoch tradične nebývajú. Klip má teda symbolizovať to, že človek by mal svoj drajf nasledovať, pretože ho môže preniesť na hocijaké miesta, o ktorých ani nesníval alebo o ktorých IBA sníval."

 

O videoklip sa postaral Peťo Vašut, s ktorým Majself nespolupracuje prvý raz. "Aktuálne máme nastavenú kreativitu veľmi podobným spôsobom a spolupracuje sa mi s ním veľmi dobre. Rozumieme si či už pri tvorbe scenáru alebo aj priamo na pľaci a páči sa mi to, že Peťo má veľmi svojský rukopis. Dúfam, že sa mu ho podarí udržať aj do budúcnosti, pretože si myslím, že má potenciál napredovať."

 

 

Vo videoklipe opäť použili masky z MaskBusters kvôli tomu, že Drajf je v podstate nasledovníkom titulnej skladby Porcelán a patrí aj medzi tie najzásadnejšie tohto albumu, ktorého symbolom boli aj práve tieto masky. Raper si natáčanie v spoločnosti Tiny veľmi užil: „Tina je skvelá profesionálka, natáčanie s ňou je potešenie.“

 

img

 

Majself rozviazal ruky svojej kreativite a vznikajú z toho samé krásne umelecké záležitosti. "Dlhé roky som fungoval iba ako raper a vo veľmi monotónnych polohách v jednom žánri. Spolu s albumom Porcelán som úplne rozviazal ruky svojej kreativite a svojím hudobným chutiam. Púšťam sa do všetkého nového, v čom som ešte netvoril, a dúfam, že ešte stále dokážem vymyslieť niečo zaujímavé." O hudbu, mix a master sa postaral Filipian, natáčanie prebiehalo na Slovakia Ringu.  




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona