Majk Spirit sa teší na vianočné rozprávky, vychutnáva si čas s rodinou

NETKY.SK • 26 December 2018, 08:45 • 2 min
Majk Spirit sa teší na vianočné rozprávky, vychutnáva si čas s rodinou

BRATISLAVA - Slovenský raper Majk Spirit potešil svojich fanúšikov darčekom už začiatkom decembra, keď v mikulášskom týždni vydal svoj nový album Nie som tu náhodou.

slovakia

left justify in out

Tretí sólový počin prináša spolu 18 pesničiek od 16 producentov. "Niečo sa zmenilo, ale idem stále v rovnakej línii. Zmenilo sa to, že som o sedem rokov starší od môjho prvého albumu, dúfam, že aj múdrejší a vyrovnanejší. Myslím, že album je dospelejší, menej romantický a naivný, trochu viac reálny, zo života, a podľa skutočných emócii. Je to môj najlepší projekt, ktorý som doteraz urobil. Cítim sa v najlepšej forme a verím, že z toho albumu to bude cítiť," povedal v rozhovore pre TASR Majk Spirit.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Novy song na Youtube ▶️ #karel

Príspevok, ktorý zdieľa Majk Spirit (@majkspirit),

Rodák z Bratislavy pred siedmimi rokmi oslovil svojich priaznivcov sólovým albumom Nový človek, potom posilnil hip-hopovú scénu o dvojalbum Y Black/White (2015). "Myslím si, že sa posúvam stále ďalej. Som lepší ako umelec a raper, aj ako človek som vyspelejší a zasa o niečo ďalej. Album Nie som tu náhodou vystihuje presne môj životný postoj," hovorí raper s tým, že verí tomu, že nič sa nedeje náhodou. "Všetko v živote človeka je jeho 100-percentnou zásluhou, aj dobré, aj zlé veci," podčiarkol na margo albumu, ktorý má opäť ľudí inšpirovať k tomu, aby boli sami sebou: "Aby našli tiež svoj cieľ, išli si za ním a obohacovali tým svet okolo seba."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SPOKOJNY 👌 ste ready na dalsi singel?

Príspevok, ktorý zdieľa Majk Spirit (@majkspirit),

Majk Spirit priznáva, že predtým viac vo svojich skladbách riešil myšlienky, ktoré pokladal za dôležité, a teraz sú to viac emócie. Jeho album je oveľa osobnejší: "Riešim tam príbehy z môjho života, je to úplne iný pohľad na svet, ako keď som mal 27 rokov a mal som ešte romantické vízie a predstavy. Som 34-ročný chalan, ktorý už pochopil, že nie všetky sny sa zrealizujú v tomto živote, ale nič to nemení na tom, že stále život vidím pozitívne. Som optimista a verím, že tento vesmír je priateľské miesto, v ktorom môžeš byť kým chceš, keď si sám sebou."

 

Na albume počuť okrem Majka Spirita hlasy Richarda Müllera, ktorý s raperom naspieval titulnú skladbu albumu, ďalej znejú hlasy Moniky Bagárovej, Anity Soul, Veroniky Strapkovej, vokálmi prispeli aj Miťo Bodnár a Matěj Vávra. "S Richardom Müllerom máme krásnu skladbu o tom, ako byť vďačný za miesto, na ktorom stojíš, a zachovať si vnútorný pokoj aj v tomto chaotickom a rušnom svete, v ktorom žijeme. Také to oko búrky, ktoré každý potrebuje si zachovať a z neho čerpať silu do bežných dní, ktoré sú plné stresu a chaosu," priblížil skladbu Nie som tu náhodou. "S Richardom Müllerom to bola vysnívaná spolupráca," poznamenal Spirit.

 

Momentálne má album čas na to, aby dozrel v ušiach a mysliach poslucháčov. V marci ho raper plánuje predstaviť na česko-slovenskom turné, má sa objaviť na majálesoch a festivaloch. "Počas celého budúceho roka budem album rád prezentovať všade, kde ma pozvú," dodal Majk Spirit, ktorého čakajú podľa vlastných slov rodinné Vianoce: "Roky to robím tak, že si nedávam žiadne bookingy dva-tri dni pred a po Vianociach, nech viem stráviť čas s rodinou a možno trochu pomôcť s niečím doma, čo sa väčšinou nepodarí, ale tento rok to budem musieť dať, pretože tatko má nejakú prácu a mama na to bude sama, takže budem aj pomáhať. Teším sa, že si oddýchnem, že sa prejem domáceho jedla, napozerám rozprávky a oddýchnem si v kruhu najbližších."

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies