Majk Spirit poriadne nahneval fanúšikov: Môže za zo táto FOTO

NETKY.SK • 8 Február 2017, 11:01 • 2 min
Majk Spirit poriadne nahneval fanúšikov: Môže za zo táto FOTO

BRATISLAVA – Majk Spirit (32) tentoraz poriadne nahneval svojich fanúšikov!

slovakia

left justify in out

Jeden z našich najznámejších rapperov Majk Spirit, ktorý chce svojimi pesničkami vo svojich textoch inšpirovať ľudí k dobru, teraz poriadne nahneval svojich fanúšikov.

 

Môže za to fotografia na jeho instagramovom profile. Rapper na nej sedí v aute, ktoré je zaparkované na mieste pre držiteľov preukazu ZŤP. Fanúšikovia si to všimli a ihneď reagovali v komentároch.

 

img

 

„Máš ty vôbec preukaz ZŤP ak len tak zaberieš miesto vyhradené? Ak nie je to dosť bezohľadne a ešte uverejniť foto na drzovku,“ napísal k fotografii jeden zo Spiritových nasledovateľov.

 

"No prosím, v sloních očiach vidí pánko viac hĺbky a lásky ako v mnohých ľuďoch. Také drísty. A potom si veselo zastane na ZŤP (no a čo že na chvíľu, aspoň by som to nefotila) Enjoy your #goodlife #pokrytec #unfollow," napísala k fotografii fanúšička.

 

“Je to trápne parkovať na miestach, kde je pre miesto chorých. Ak parkuješ na vyhradenom pre ZŤP, tak to aspoň nevešaj na net, niekoho to môže aj štvať, keďže potom nevie nájsť pre seba parkovanie kvôli takýmto autám, ale ok veď, užívaj si, my sa prejdeme z druhého konca parkoviska," napísal ďalší nahnevaný fanúšik.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies