Majk Spirit oslávi svoje narodeniny na Wakelake

NETKY.SK • 26 August 2015, 14:00 • 2 min
Majk Spirit oslávi svoje narodeniny na Wakelake

BRATISLAVA – Na bratislavskom Wakelake, ktorý sa nachádza v areáli Zlatých Pieskov sa túto sobotu (28.8) uskutoční akcia pre fanúšikov hip-hopu.

slovakia

left justify in out

Už túto sobotu oslávi rapper Majk Spirit so svojimi fanúšikmi svoje narodeniny na Wakelake. Pri tejto príležitosti odohrá aj špeciálny koncert a dokonca si pre fanúšikov pripravil aj jedno prekvapenie. Akcia má názov MAJK SPIRIT B-DAY BASH - Šampuss Párty - WAKELAKE.

 

img

 

 

Počas akcie sa o zábavu postarajú jeho obľúbení DJ-ji Grimaso, Roman Zámožný, Billy Hollywood, Tager a Spin.

Vstupenky si môžete zakúpiť v predpredaji za 7€, alebo na mieste za 10€.

 

Ďalšie informácie o akcii nájdete TU!

 

 

Majk Spirit (vlastným menom Michal Dušička, *28.8.1984, Bratislava), slovenský rapper, člen formácie H16, napísal prvé texty v roku 2000 ako člen zoskupenia B5 (Brána Petržalky). V roku 2001 vznikla jeho prvá oficiálna skladba s názvom Poézia ulice. V roku 2003 sa stal členom skupiny H16. Spolu vydali tri albumy, prvý Kvalitný materiál vyšiel v júni 2006, druhý Čísla nepustia v máji 2008, najnovší tretí Rýmy, hudba a boh vyšiel v máji 2013. V novembri 2011 vydal svoj prvý sólový album s názvom Nový človek. V roku 2011 získal dve ocenenia v ankete Slávik ako objav roka a cenu za najlepší videoklip roka. V roku 2012 získal cenu MTV Europe Music Awards v kategórii Best Czech and Slovak Act. Hosťoval na viacerých nahrávkach slovenských aj českých hip-hopových interpretov. V roku 2014 bol porotcom v súťaži Hlas Česko-Slovenska.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies