Majiteľovi Mercedesa ukradli z auta 32-tisíc eur

NETKY.SK • 18 Máj 2013, 10:51 • 2 min
Majiteľovi Mercedesa ukradli z auta 32-tisíc eur

BRATISLAVA - Bratislavskí policajti pátrajú po neznámom páchateľovi, ktorý sa v piatok 17. mája približne o 10:00 dopustil trestného činu krádeže.

slovakia

left justify in out

Z úložného priestoru Mercedesu, zaparkovaného v Ružovej doline, odcudzil dve tašky s hotovosťou 32-tisíc eur, vzal tiež majiteľove osobné veci. Po páchateľovi krádeže polícia pátra. Agentúru SITA o tom informovala hovorkyňa bratislavských policajtov Petra Hrášková.

Krajské policajné riaditeľstvo v Bratislave opätovne upozorňuje na to, že vozidlo nie je vhodným miestom na odkladanie cenností a hotovosti. Ani na krátky čas. Notebooky, mobilné telefóny, zbrane, doklady a peniaze v žiadnom prípade netreba nechávať na zadných sedadlách alebo viditeľnom mieste. "Predtým, ako vozidlo opustíte, neprekladajte veci do úložného priestoru. Najmä na veľkých parkoviskách môžete byt pozorovaní a vaše vozidlo sa môže stať terčom zlodeja," upozorňujú policajti. Okrem škody, ktorá vznikne krádežou vecí, tak často vznikajú aj nemalé škody pri poškodení vozidla.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies