Majiteľom vstupeniek na zápas Slovan - Partizani vrátia vstupné

NETKY.SK • 7 Júl 2016, 13:20 • 2 min
Majiteľom vstupeniek na zápas Slovan - Partizani vrátia vstupné

BRATISLAVA - Futbalovým fanúšikom, ktorí si zakúpili vstupenky na neodohraný odvetný zápas 1. predkola Európskej ligy UEFA 2016/2017 medzi ŠK Slovan Bratislava a FK Partizani, bude vrátené vstupné. Ako informoval slovenský vicemajster na svojej oficiálnej webstránke, celý proces vrátenia vstupného zabezpečuje ticketingová spoločnosť predpredaj.sk.

slovakia

left justify in out

"O zrušenom/presunutom podujatí informujeme zákazníkov prostredníctvom e-mailu. V prípade zrušeného podujatia je potrebné zaslať e-mailom žiadosť na reklamacie@predpredaj.sk, kde uvediete číslo objednávky, číslo účtu vo forme IBAN pre refundáciu peňazí. V prípade, že ste platili Cardpay, žiadosť nemusí obsahovať číslo účtu, nakoľko peniaze Vám vrátime na kartu, z ktorej ste platili. V prípade presunutého podujatia na iný termín, ktorý Vám nevyhovuje, sa postupuje rovnako. Ak boli vstupenky zakúpené na predajnom mieste, peniaze Vám budú vrátené na tom istom predajnom mieste ako boli zakúpené," informoval web "belasých".

 

Na základe rozhodnutia Európskej futbalovej únie Slovan postúpil priamo do 2. predkola Európskej ligy. Jeho súpera FK Partizani totiž UEFA pred štvrtkovou odvetou presunula do Ligy majstrov namiesto albánskeho šampióna KF Skënderbeu Korcë, ktorého vylúčenie zo súťaže pre ovplyvňovanie zápasov potvrdil v stredu Športový arbitrážny súd (CAS). V 2. predkole EL sa tak Slovan predstaví proti lepšiemu z islandsko-lotyšskej dvojice Breidablik - Jelgava (prvý zápas 2:3). Bratislavský klub remizoval v úvodnom dueli 1. predkola na pôde Partizani 0:0.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies