Majiteľom PSG sa nepáči, že raperka hanobí klubového sponzora

NETKY.SK • 11 Január 2016, 14:30 • 2 min
Majiteľom PSG sa nepáči, že raperka hanobí klubového sponzora

PARÍŽ - Britská raperka Mia si pohnevala vedenie francúzskeho futbalového klubu Paríž Saint Germain. V klipe k pesničke "Borders" (v preklade "Hranice"), v ktorej spieva o neľahkom osude utečencov na ich ceste z Afriky a Ázie do Európy, má na sebe oblečený upravený dres s logom PSG.

slovakia

left justify in out

Vedenie parížskeho klubu nahnevalo upravené meno hlavného sponzora, ktoré sa týči na prednej strane trička. Namiesto názvu leteckej spoločnosti Fly Emirates má Mia napísané "Fly Pirates".

 

PSG od roku 2011 vlastní katarská firma Qatar Investment Authority (QIA), hlavný sponzor Fly Emirates má sídlo v Dubaji. "Utečenecká otázka nám nie je ľahostajná, na podporu utečencov sme venovali viac ako milión eur. Nechceme, aby nás niekto spojoval s praktikami prevádzačov. Požiadali sme hudobníčku i jej vydavateľstvo, aby klip z obehu stiahli," uvádza sa vo vyhlásení QIA.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies