Majiteľka reštaurácie naservírovala zákazníčke nápoj s kokaínom, prišli si po ňu policajti

NETKY.SK • 2 Február 2018, 18:04 • 2 min
Majiteľka reštaurácie naservírovala zákazníčke nápoj s kokaínom, prišli si po ňu policajti

GRIFFITH - Majiteľka reštaurácie v americkej Indiane sa dostala do problémov po tom, ako sa jej kokaín dostal do nápoja zákazníčky.

slovakia

left justify in out

Carrie Demoff (50) si chcela svojsky spríjemniť pracovnú dobu a tak si na prevádzke rýchleho občerstvenia namiešala drink s kokaínom. Jeden z jej kolegov tento nápoj s prekvapením podal zákazníčke. Tá na to prišla a ihneď zamierila na políciu. O tom, ako to zistila, The Ladbible neinformoval. Je však niekoľko možností, buď látka ovplyvnila jej stav alebo jej napr. začali tŕpnuť pery. V každom prípade, výrobu "elixíru" zachytila bezpečnostná kamera. Aj to ako kričí na svoju kolegyňu, ktorá jej nápoj omylom posunula zákazníčke. Laboratórne testy potvrdili, že v nápoji bol kokaín. 

 

 

Demoff  prišli zatknúť policajti a je obvinená z prechovávania a pokusu o obchodovanie s kokaínom. Na ďalší deň zavreli aj jej prevádzku.

 

Pre obchodovanie s drogami sa Indiana trápi s nárastom násilia, úrady sa preto snažia sprísňovať opatrenia. Za prechovávanie kokaínu možno v Indiane dostať najmenej dva roky za mrežami a pokutu do výšky 10 000 dolárov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona