Majitelia West Hamu žiadajú o pokojný zápas, keď na Upton Park zavíta Millwall

NETKY.SK • 4 Február 2012, 09:10 • 2 min
Majitelia West Hamu žiadajú o pokojný zápas, keď na Upton Park zavíta Millwall

Majitelia West Hamu žiadajú o pokojný zápas, keď na Upton Park zavíta Millwall - Futbal LONDÝN - Majitelia klubu West Ham United, David Gold a David Sullivan, dôrazne žiadajú fanúšikov, aby nevyvolávali konflikty a nespôsobovali ťažkosti pred dnešným derb

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN - Majitelia klubu West Ham United, David Gold a David Sullivan, dôrazne žiadajú fanúšikov, aby nevyvolávali konflikty a nespôsobovali ťažkosti pred dnešným derby zápasom s Millwallom.

Scény, ako z dobre známych filmov o týchto najväčších rivaloch v anglickom futbale, poznačili aj ich posledné stretnutie na Upton Parku počas zápasu Carling Cupu v auguste 2009, a Gold a Sullivan varovali pred exemplárnymi trestami, ak by sa situácia opakovala.

"Chceli by sme len pripomenúť, že každý fanúšik s úmyslom robiť niečo iné ako si vychutnávať hru na trávniku, bude čeliť vážnym dôsledkom a bude riešený v súlade s našimi bezpečnostnými predpismi počas zápasu, v spolupráci s metropolitnou políciou."

"Predchádzajúce incidenty viedli k tomu, že sme zrušili deviatim držiteľom sezónnych vstupeniek  ich permanentky bez náhrady a tiež dostali doživotné zákazy od klubu na vstup. "

"Päťdesiat známych priaznivcov dostalo doživotné zákazy a väčšina z nich tiež dostala celkový futbalový zákaz na 3 až 4 roky, platný v celej krajine. "

"Toto je váš klub.  Prosím, preukážte mu rešpekt, ktorý si zaslúži v deň zápasu, ukážte svoju svetoznámu podporu a urobte z toho pamätný deň, na ktorý sa bude spomínať len z tých správnych dôvodov."




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies